VIDEO Messi opäť čaruje, je vraj z inej planéty!

NETKY.SK • 20 September 2017, 09:03 • 2 min
VIDEO Messi opäť čaruje, je vraj z inej planéty!

Barcelona - Barcelona zvíťazila v utorňajšom zápase 5. kola španielskej La Ligy nad Eibarom vysoko 6:1. Štyrmi gólmi sa zaskvel argentínsky útočník Lionel Messi, ktorý má na konte už deväť presných ligových zásahov. Zverenci trénera Ernesta Valverdeho v novom ročníku najvyššej španielskej súťaže zatiaľ nezaváhali, s 15 bodmi na konte si upevnili prvú priečku v tabuľke.

slovakia

left justify in out

Messimu sa podarilo zaznamenať štyri góly v jednom stretnutí štvrtýkrát v kariére. V roku 2012 skóroval štyrikrát do siete Valencie a Espanyolu, o rok neskôr exceloval proti Osasune. Tridsaťročný Argentínčan dosiahol v stretnutí zaujímavý míľnik - pred domácimi fanúšikmi na Camp Nou dosiahol uz 300 gólov v sumáre všetkých súťaží. 

"Messi je veľkolepý. Je pre mňa cťou hrať s ním. Vždy niečím prekvapí, je z inej planéty," zložil spoluhráčovi poklonu portugalský pravý obranca Nélson Semedo. Slová chvály pridal aj hlavný tréner Barcelony Ernesto Valverde: "Je to najinteligentnejší hráč, akého som kedy videl na futbalovom trávniku. Ani neviete ako, ale zrazu sa len objaví. Lionel je výnimočný, niet na to viac slov," skonštatoval Valverde.

Dvadsaťštyrinásobný španielsky šampión vkročil do sezóny 2017/2018 fiaskom v národnom superpohári, keď Realu Madrid podľahol v oboch zápasoch (1:3 doma, 0:2 vonku). Stredopoliar Ivan Rakitič si však myslí, že tento neúspech paradoxne mužstvu pomohol. "Možno to bude znieť zvláštne, ale náš tím sa po týchto prehrách viac zomkol. Oveľa viac teraz držíme spolu," prezradil 29-ročný chorvátsky reprezentant.

 

sumár - 5. kolo:

FC Barcelona - SD Eibar 6:1 (2:0)

Góly: 20., 59., 62. a 87. Messi (prvý z 11 m), 38. Paulinho, 53. D. Suarez - 57. Enrich

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies