VIDEO Menštruačné kŕče budú minulosťou a to bez použitia akéhokoľvek lieku!

NETKY.SK • 6 Október 2017, 13:23 • 2 min
VIDEO Menštruačné kŕče budú minulosťou a to bez použitia akéhokoľvek lieku!

Najnovší technický výdobytok zjednoduší život nejednej žene.

slovakia

left justify in out

Menštruačné kŕče sú veľmi nepríjemným problémom, ktorý mesiac čo mesiac trápi mnohé ženy. Napriek tomu, aký je rozšírený, hovorí sa o ňom veľmi málo. Rozhodne však významným spôsobom zasahuje do osobného, ale aj pracovného života nejednej dámy, ktoré sú pre prudké bolesti často nútené čerpať dovolenky.

 

Doposiaľ sa tento druh kŕčov riešil buď tabletkami alebo rôznymi obkladmi či čajmi. To však nie je vždy zárukou úspechu, a tak mnohé ženy svoje dni museli doslova pretrpieť. Konečne však prichádza zmena!

 

Tím skúsených odborníkov roky pracoval na vývoji technológie, ktorá bude blokovať bolesť prostredníctvom elektrickej stimulácie nervov a konečne sa im to podarilo. Na trh sa dostal malý prístroj s názvom Livia, ktorý vyzerá podobne ako MP3 prehrávač. Prichytí sa o oblečenie a dve elektródy sa prilepia na bolestivé miesta. Tie budú následne vysielať elektrické stimuly a „zaneprázdnia“ nervy,  vďaka čomu už nebudete cítiť žiadnu bolesť.

 

Táto metóda je mimoriadne vhodná aj pre ženy, ktoré sa v rámci zdravého životného štýlu snažia vyhýbať chémii a liekom. Prístroj svojej nositeľke zároveň umožňuje reguláciu intenzity impulzov podľa toho, aké silné kŕče sú. Livia tak prirodzeným spôsobom dokáže zamedziť bolesti a to až na 15 hodín na jedno nabitie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona