VIDEO Do Bieleho domu už priviezli vianočný stromček: prevzali ho prvá dáma a Barron Trump

NETKY.SK • 21 November 2017, 11:44 • 2 min
VIDEO Do Bieleho domu už priviezli vianočný stromček: prevzali ho prvá dáma a Barron Trump

WASHINGTON - Takmer šesťmetrovú jedľu balzamovú z Wisconsinu priviezli do sídla prezidenta na koči, ktorý ťahali kone, zatiaľ čo vojenské kvarteto hralo vianočné koledy. Bude hlavným prvkom vianočnej výzdoby, ktorú nainštalujú cez víkend.

slovakia

left justify in out

Strom sa bude týčiť v takzvanej Modrej izbe Bieleho domu. Manželka a syn prezidenta Donalda Trumpa sa stretli aj s Jimom a Diane Chapmanovcami, majiteľmi záhrady, v ktorej pestujú vianočné stromčeky. S jedľou pre Trumpovcov uspeli v osobitnom konkurze. "Je nádherný. Veľmi pekne vám ďakujeme. Krásne ho ozdobíme," povedala Melania Trumpová Chapmanovcom.

 


Trumpovci strávia tento víkend, ktorému vo štvrtok predchádza Deň vďakyvzdania, v Palm Beach na Floride. Zatiaľ budú v Bielom dome počas ich neprítomnosti pracovať dobrovoľníci, dekoratéri a floristi na vianočnej výzdobe.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies