VIDEO Meghan Markle sa dostalo zvláštnej pocty: Po princezne Diane zdedila tento klenot

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 17:00 • 2 min
VIDEO Meghan Markle sa dostalo zvláštnej pocty: Po princezne Diane zdedila tento klenot

Sobotnú svadbu americkej herečky Meghan Markle a princa Harryho označujú média za triumf.

slovakia

left justify in out

Po veľkolepom a dlho očakávanom svadobnom obrade sa vojvodkyňa a vojvoda zo Sussexu presunuli na oficiálnu recepciu. Po nej nasledovala oslava v užšom kruhu rodiny a priateľov, ktorá sa odohrávala v sídle Frogmore House neďaleko Windsoru.

 

Pred tým, ako tam Harry svoju manželku osobne odviezol vo veteráne s otvorenou strechou, stihol jej ešte darovať vzácny rodinný klenot. Meghan po princezne Diane zdedila výrazný akvamarínový prsteň, ktorý ju zdobil počas celej súkromnej hostiny.

 

img

Meghan na slávnostnej recepcii zdobil rodinný klenot

Zdroj: SITA

 

img

Markle prsteň zdedila po Harryho matke, princezne Diane

Zdroj: SITA

 

Meghan mala oblečené jednoduché šaty strihané ku krku s odhalenými ramenami, ktoré pre ňu vytvorila znám módna návrhárka Stella McCartney. Po celú sobotnú noc sa od hradu šírila hlasná hudba a hodinu pred polnocou odpálili slávnostný ohňostroj.

 

Médiá hodnotia tútu svadbu veľmi pozitívne. Tvrdia, že je odrazom osobností oboch novomanželov, bola vraj milá, neformálna, okúzľujúca a láskavá. Samotný obrad bol vyváženou kombináciou anglických tradícií a moderných prvkov, pričom veľkú pozornosť upútal aj episkopálny biskup Michael Curry, ktorého kázeň bola príjemným spestrením. Kráľovská svadba bola symbolom modernej a multikultúrnej Británie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies