VIDEO Medveď vyliezol až na posed, kde sedel 14-ročný chlapec!

NETKY.SK • 18 Máj 2018, 18:19 • 2 min
VIDEO Medveď vyliezol až na posed, kde sedel 14-ročný chlapec!

BONNYVILLE - Neuveriteľne blízke stretnutie s odrasteným mláďaťom medveďa má za sebou 14-ročný Davin Grunow. Keď bol mladík minulý týždeň na love s rodinným priateľom blízko mesta Bonnyville v kanadskej provincii Alberta, zvedavý medveď vyliezol na strom, aby si chlapca poriadne obzrel.

slovakia

left justify in out

Grunow bol na love, kam ho vzal rodinný priateľ Mark White, prvýkrát v živote. Že sa k nim priblíži medvedia rodinka a jedno z mláďat sa vyšplhá až k jeho posedu, však pravdepodobne nečakal.

 

Na videu je vidieť, ako zvedavý medveď vyliezol na strom a z blízka si Grunowa niekoľko sekúnd prezeral. Zatiaľ čo chlapec sedel ako prikovaný, White na vedľajšom posede sa snažil odlákať medveďa kadejakými zvukmi, píše server novinky.cz.

 

„Keď medveď vylezie na posed, musíte zostať pokojný. Ukázať, že k nemu máte rešpekt. Davin sa v ten deň naučil všetko, čo sa naučiť mohol,“ zveril sa White serveru Global News, ktorý sa lovu venuje už 45 rokov.

 

Šelma sa našťastie za chvíľu vrátila späť na zem za svojou rodinkou, ktorá neskôr odišla. „Bolo to niečo, čo sa mohlo skončiť naozaj zle, ale vďakabohu sa neskončilo,“ uzavrel White.

 

Zábery zaznamenali obrovský úspech na sociálnych sieťach. Na facebooku ich od utorka videlo viac než 6 miliónov ľudí.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies