VIDEO Medveď vošiel do auta, von už nevedel ako. Vyriešila to jediná rana

NETKY.SK • 25 Jún 2018, 12:00 • 2 min
VIDEO Medveď vošiel do auta, von už nevedel ako. Vyriešila to jediná rana

LOS ANGELES - Problémy, do ktorých sa dostal medveď pri kalifornskom jazere Tahoe, musel vyriešiť až privolaný zástupca šerifa Dave Lade. Všetko vyriešil jednou dobre mierenou ranou.

slovakia

left justify in out

Video z neobvyklej záchrannej situácie zverejnil úrad šerifa okresu Placer county v stredu. Medveď si otvoril nezamknuté dvere zaparkovaného subaru, tvrdí úrad šerifa.

 

Do auta ho prilákalo jedlo, ktoré tam majiteľ auta nechal. Počas svojho pátrania po dobrotách však medveď zdemoloval vnútrajšok vozu tak, že žiadne dvere sa nedali otvoriť. „Rozhodli sme, že najbezpečnejší spôsob, ako medveďa dostať z auta, je rozbiť okienko,“ píše sa na stránkach úradu šerifa.

 

 

 

 

Najstatočnejším sa ukázal byť zástupca šerifa Dave Lade, ktorý sa k okienku priblížil a jediným úderom ho rozbil. Potom rýchle utekal preč pred medveďom, ktorý sa okamžite vysúkal okienkom von. Pri akcii nebol nik zranený, píše server novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies