VIDEO Medveď počas šou v cirkuse napadol svojho trýzniteľa

NETKY.SK • 19 Jún 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Medveď počas šou v cirkuse napadol svojho trýzniteľa

OLKHOVKA - Cirkusový medveď, ktorý bol nútený šúchať sa zo šikmej plošiny na niečom ako skateboard, sa postavil na odpor svojim trýzniteľom.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal v obci Olkhovka, ktorá sa nachádza v regióne Volgograd v Rusku. Vo videu je vidno, ako cirkusanti medveďa šťuchajú palicami, aby „tancoval ako pískajú.“ Ten sa po jednom cviku však obrátil proti nim a jedného z krotiteľov dokonca napadol.

 

Útok vyzeral veľmi brutálne, medveď muža pridlávil a hrýzol na zemi, zatiaľ čo ostatní ho bili palicami. Zviera sa im napokon podarilo od muža oddeliť a na prvý pohľad sa zdá, že nemá vážne zranenia.

 

Všetko sa to odohralo priamo pred očami divákov, ktorých zdesené výkriky možno počuť v zábere. Pódium dokonca nebolo ničím bezpečne ohradené, medveď mohol kamkoľvek ujsť a v prvej rade boli zväčša deti.

 

 

"Dokonca aj vo videu je zrejmé, že zviera bolo nervózne už od začiatku, nechcelo ísť na scénu ani sa kĺzať z rampy, chcelo ujsť,“ povedala pre miestne médiá Anastasia Mishcherina z regiónu Volgograd, ktorej príbuzní boli na vystúpení. "Sedeli v prvom rade, keď sa stal ten útok. Ten medveď sa zrejme bál, že príde ďalšie bičovanie a rozhodol sa zaútočiť ako prvý," myslí si Anastasia a jej rodina.

 

Cirkus prišiel z Petrohradu. Miestny obyvateľ identifikovaný len ako Nikolay tvrdí, že cirkus je stále tam, ale ľudia sa tam boja ísť. Incident vyšetruje aj polícia. Informoval o tom web East2West News. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies