VIDEO Meat Loaf je v stabilizovanom stave, skolaboval pre vážnu dehydratáciu

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 16:48 • 2 min
VIDEO Meat Loaf je v stabilizovanom stave, skolaboval pre vážnu dehydratáciu

EDMONTON - Americký rockový hudobník Meat Loaf, ktorý skolaboval vo štvrtok na pódiu počas koncertu v kanadskom meste Edmonton, je v stabilizovanom stave. Tlačovú agentúru DPA o tom dnes informovali jeho manažéri.

slovakia

left justify in out

Ku kolapsu známeho speváka došlo pred koncom koncertu a príčinou bola "vážna dehydratácia", napísali jeho manažéri vo vyhlásení. Spevákove životné funkcie sú v normále a dobre sa zotavuje.

 

"Zo srdca ďakuje každému za podporu a za želania všetkého dobrého. Očakáva rýchle a úplne uzdravenie," uvádzalo sa ešte vo vyhlásení. Meat Loaf (68), vlastným menom Michael Lee Aday, klesol vo štvrtok večer bezvládne na pódium edmontonskej koncertnej sály Jubilee Auditorium v momente, keď spieval jeden zo svojich najväčších hitov, pieseň z roku 1993 I'd Do Anything for Love.

 

Video zachytávajúce okamih kolapsu zverejnila na svojom facebookovom profile speváčka vystupujúca pod umeleckým menom DJ Rebellion. Do niekoľkých sekúnd prestala hrať hudba a muzikanti aj členovia štábu mu pribehli na pomoc. Meat Loafa následne previezli do nemocnice. Niektorí fanúšikovia si najprv mysleli, že to všetko je súčasťou šou, informoval denník Edmonton Journal. Keď však bolo jasné, že to tak nie je, zvyšok koncertu čoskoro zrušili.

 

Hudobník musel nedávno pre zlý zdravotný stav zrušiť dva koncerty a jeho manažéri sa ešte nerozhodli, či nasledujúce vystúpenia odložia.


Meat Loaf, vlastným menom Marvin Lee Aday, sa preslávil albumovou trilógiou Bat Out Of Hell z rokov 1977, 1993 a 2006 tvorenou nahrávkami Bat Out Of Hell, Bat Out Of Hell II: Back Into Hell a Bat Out Of Hell III: The Monster Is Loose, z ktorej sa dosiaľ na celom svete predalo viac ako 43 miliónov kópií.

 

Na konte má aj ďalších deväť štúdioviek, z ktorých zatiaľ posledná Hell In A Handbasket sa dostala na trh v roku 2011. V septembri by mu mala vyjsť štúdiovka Braver Than We Are, ktorá sa bude skladať z desiatich skladieb amerického skladateľa Jima Steinmana. V roku 1994 získal Grammy za spomínanú pieseň I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That).

 

Ako herec sa predstavil napríklad v Rocky Horror Picture Show (1975), Klube bitkárov (1999), akčnej komédii Formula 51 (2001) alebo v Kráľoch ro(c)ku (2006).

 


Meat Loaf klesol bezvládne na pódium edmontonskej koncertnej sály Jubilee Auditorium v momente keď spieval jeden zo svojich najväčších hitov, pieseň z roku 1993 "I'd Do Anything for Love".


Video zachytávajúce okamih kolapsu zverejnila na svojom facebookovom profile speváčka vystupujúca pod umeleckým menom DJ Rebellion.


Po kolapse hudobníka previezli do nemocnice. Informácie o jeho zdravotnom stave zatiaľ nie sú k dispozícii.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies