VIDEO McGregor knokautoval Mendesa, získal opasok v UFC

NETKY.SK • 14 Júl 2015, 12:50 • 2 min
VIDEO McGregor knokautoval Mendesa, získal opasok v UFC

LAS VEGAS - Po piatkovom vážení, ktoré zvládal psychicky horšie McGregor, (pripomínal viac bezdomovca ako zápasníka) mal už v sobotu o cca 10 kg viac ako v predchádzajúci večer. Po tých všetkých reklamách a promách čo sme mohli vidieť posledné týždne sa konečne zavreli dvierka na octagone a dlho očakávaný zápas sa mohol začať.

slovakia

left justify in out

McGregor začal klasicky, zaútočil kopom z otočky. Mendes odpovedal  ztrhom na zem. Potom sa pokračovalo v stoji, obaja sa oťukávali, až si Mendez vyčkal na správnu chvíľu a zaútočil na nohy. Nakoniec aj ztrhol svojho súpera na zem, kde ho zasypal údermi. Dalo sa čakať, že McGregor nebude mať najlepšiu obranu proti zápasníkovi ako je Mendes no predsa sa ubránil. Ale zasa sa potvrdilo aj to, že McGregor je v stoji nezničiteľný a  s každým úderom  triafal nekompromisne svoj cieľ. Či to bola hlava alebo telo, údery boli presné a zničujúce. Mendes bol už ku koncu prvého kola riadne zadýchaný, ale to skôr kvôli dvojtýždňovej príprave ako kvôli sile súpera. Zasa sa nám naskytol nový pohľad na McGregora, keď mu Mendes na zemi nasadil pekne mierený lakeť a natrhol mu obočie.

 

V druhom kole Mendes pokračoval v tom, čo mu vychádzalo aj v prvom kole. Ztrhol ho na zem, dostal sa do guardovej pozície a pekne pracoval s rukami a lakťami. McGregor sa iba bránil a čakal kedy ich postavia naspäť do stoja. No Mendes bol aktívny , tak sa to nestalo až dovtedy kým Mendes nezačal útočiť na krk MCGregora, no ten zo škrtenia pekne unikol a zrazu boli obaja v stoji. Vtedy spustil McGregor peknú sériu úderov ktoré Mendesa poslali k zemi a rozhodca veľa neváhal a skočil medzi nich.

 

Na titulový zápas to rozhodca ukončil možno priskoro, no Mendes ani neprotestoval, viac menej bol kondične na dne. Ťažko povedať, keby mal za sebou prípravu hodnú na takýto zápas možno by to skončilo inak. Ale McGregor ukázal, že jednoducho v stoji patrí k najlepším a najnebezpečnejším v UFC. Koniec bol plný emócií, McGregor oslavoval s írskou vlajkou na ramenách, ale popri tom ukázal svoju druhú tvár. Nebol ten arogantný bezcitný zápasník, ktorého sme v ňom mohli spoznať na tlačovkách. Bolo na ňom vidno, že z jeho ramien padlo obrovské bremeno a je rád, že je po všetkom. Keď mu došiel zagratulovať Mendes, McGregor ho objal a zdvihol mu ruku, takéto gesto sa každý deň nevidí a aj v tomto je krása tohto športu.

 

 

 

conor vs mendes full figh enjoy any fight u wanna see next put it in commentlike our page for more free fights https://www.facebook.com/PrideOnTheRiseshadow.

Posted by Pride of a Warrior on Sunday, July 12, 2015




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona