VIDEO Matka počas hádky s manželom chcela šliapnuť na vlastné dieťa

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 09:44 • 2 min
VIDEO Matka počas hádky s manželom chcela šliapnuť na vlastné dieťa

MOSKVA – Nahnevaná matka nezvládla hádku so svojím manželom a svoju zlosť si chcela vybiť na svojom 18-mesačnom dieťati.

slovakia

left justify in out

Polícia vyšetruje videozáznam, ktorý spravil jej manžel Vjačeslav Samoilov. Tridsaťdvaročný Rus sa dostal do hádky so svojou manželkou Viktóriou (30) po tom, čo v jej telefóne našiel SMS-ky od iného muža.

 

Keď sa hádka začala boli na prechádzke v parku v meste Noginsk v západoruskej Moskovskej oblasti. Všetko videla svedkyňa Ľudmila Ignatjevová (43). „Videla som ako sa hádajú a matka zhodila na zem svoje dieťa a predstierala, že na neho dupne,“ povedala svedkyňa a dodala: „Muž sa rozbehol jedným smerom a žena druhým a dieťa nechali ležať na zemi.“

 

Po tom, čo sa video objavilo na internete začala polícia a sociálka oboch vyšetrovať. Ich 18-mesačná dcérka sa podrobila vyšetreniu a podľa lekárov je v poriadku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies