VIDEO Masová bitka na šípkarskom turnaji v Melbourne

NETKY.SK • 12 Január 2015, 16:30 • 2 min
VIDEO Masová bitka na šípkarskom turnaji v Melbourne

MELBOURNE - Počas šípkarskeho turnaja v austrálskom Melbourne vypukol chaos, keď fanúšikovia v kostýmoch začali po sebe hádzať stoličky. Hra musela byť prerušená.

slovakia

left justify in out

Na turnaji pre pozvaných hráčov nastúpili proti sebe Holanďan Michael "Mighty Mike" van Gerwen a Austrálčan Simon "The Wizard" Whitlock, keď na Etihad Stadium vypukla masová šarvátka fanúšikov.

Súboj tejto dvojice profesionálov z okruhu Professional Darts Corporation bol zastavený, keď búrlivý dav začal po sebe hádzať stoličky, stoly a biť sa medzi sebou.

 



Na priložených obrázkoch môžete vidieť muža prezlečeného za Batmanovho pomocníka Robina ako sa bije s anglickým rytierom, zatiaľ čo sa bezpečnostná služba snaží upokojiť horúcu situáciu.

Polícia síce zanedlho dorazila na miesto, avšak to už bola celá hala v troskách po bitke besniacich fanúšikov. Stále si myslíte, že šípky sú nudné?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies