VIDEO Mariňáka urazil český bulvár: Odkázal im toto!

NETKY.SK • 2 September 2014, 12:36 • 2 min
VIDEO Mariňáka urazil český bulvár: Odkázal im toto!

BRATISLAVA – Mariňák alias Fučo, alebo aj nehnevaná ryba z LokalTV je na Slovenku známy zabávač. Naši západní susedia z neho spravili hanbu slovenského národa.

slovakia

left justify in out

Marek, ktorému nikto inak nepovie ako Fučo je známy zabávač, ktorý vystupuje na Slovensku pod pseudonymom Mariňák. Na Slovensku sa teší veľkej podpore a vďaka svojim videám sa dostal aj do LokalTV a vyspovedalo ho aj rádio Europa 2. Jeho video objavili nedávno aj v Česku a napísali o ňom nelichotivý článok, ktorý Mariňáka nahneval.

 

„Tento chlapec je jedným z dôvodov, prečo niektorí Česi poznajú Slovensko ako podivnú obskúrnu krajinu kdesi na východe,“ napísal v článku portál Prásk, ktorý patrí pod TV Nova. „Škuľavý pán odniekiaľ z Petrželky, čo je bratislavské semenisko podobných zjavov, rozpráva o chvatoch amerických mariňákov. A taktiež ich predvádza,“ pokračuje autor článku o Fučovi.

 

 

Odpoveď nenechala na seba dlho čakať a Fučo sa opäť objavil v obľúbenej role Mariňáka. Porozprával aj o svojom vzdelaní a o tom, ako vzal tento článok jeho škrečka a andulky. Video obsahuje vulgarizmy.

 

 

Mariňák alias Fučo v rádiu Europa 2

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona