VIDEO Mariňák ako Silvia Fučerenko: Porozprávala o plastikách

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 15:42 • 2 min
VIDEO Mariňák ako Silvia Fučerenko: Porozprávala o plastikách

BRATISLAVA – Jedno z najpopulárnejších videí na slovenskom internete je odkaz Silvie Kucherenko neprajníkom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná Kucherenko, ktorá má očividne plastiku pier a pŕs na ňom povedala: „Reagujem na to, že som za pol roka podstúpila niekoľko plastických operácií. Nie je to pravda, nepodstúpila som žiadne plastické operácie, žiadne vylepšenia a nechodím ani ku kozmetičke. Nemám sa komu čo spovedať, je to len a len moja vec. Som veľké dievča, po zadku za to od mamy nedostanem. Netvrdím, že som dokonalá, nikdy som to ani netvrdila, jednoducho som so sebou spokojná.“

 

 

Z tohto jej vyhlásenia sa smeje takmer celé Slovensko, a tak sa Silvia rozhodla nahrať ďalšie videá, v jednom dokonca hovorí, že má veľké pery od cibule.

 

 

Na video zareagoval aj stand up komik Marek Fučo, ktorý je na Slovensku známy pod prezývkou Mariňák. Ten si dal blond parochňu a výrazný mejkap a povedal ako to v skutočnosti s plastikami Silvie Fučerenko je. „Ja som veľké dievča, do ri*i za to od tatka nedostanem, uťahuje si,“ Fučo z Kucherenko. „Nevidel niekto náhodou Mengeleho? Lebo ide mi lóve,“ uzatvára Fučerenko.

 

 

 

Marek alias Fučo je známy najmä ako Mariňák, alebo rybička z LokalTV. Okrem toho vystupuje aj ako komik v standup show Temné Kecy. Známe sú najmä jeho vyjadrenie k vojne na hiphopovej scéne, paródia Ega a jeho vyjadrenia k CT-čku, alebo jeho názor na Váhostav,  vyjadrenie k utečencom a paródie na politikov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona