VIDEO Mariňák ako Marián Kotleba: Všetkým popral biely...

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 11:45 • 2 min
VIDEO Mariňák ako Marián Kotleba: Všetkým popral biely...

BRATISLAVA – Známy komik, ktorý vystupuje pod prezývkou Mariňák sa opäť pustil do politiky. Tentoraz si to odniesol šéf strany ĽSNS Marián Kotleba.

slovakia

left justify in out

Marek Fučo alias Mariňák so zmrzlinou v ruke a račkujúc prehovoril k pravicovým extrémistom. Na úvod im všetkým poprial „pekný biely Suziku Swift“.

 

Nezabudol ani na spor predsedu ĽSNS s prezidentom. „Niekoľkokrát som písal Kiskovi a pýtal sa ho, či má ten plafón naschvál zlyžovaný ako Chopok v marci, alebo tam úradovala nejaká podpultová kulma,“ pokračoval Fučo.

 

Ďalej spomenul aj niečo z volebného programu, ktorý okrem iného obsahuje viac vody na Marse. Viac sa dozviete vo videu.

 

 

 

Marek alias Fučo je známy najmä ako Mariňák, alebo rybička z LokalTV. Okrem toho vystupuje aj ako komik v standup show Temné Kecy. Známe sú najmä jeho vyjadrenie k vojne na hiphopovej scéne, paródia Ega a jeho vyjadrenia k CT-čku, alebo jeho názor na Váhostav,  vyjadrenie k utečencom a paródie na politikov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies