VIDEO Mariňák ako Boris Kollár na toalete s motýlikom: Pustil sa do Kisku a Vášaryovej

NETKY.SK • 15 December 2015, 10:14 • 2 min
VIDEO Mariňák ako Boris Kollár na toalete s motýlikom: Pustil sa do Kisku a Vášaryovej

BRATISLAVA – Známy zabávač Marek Fučo, známy aj pod pseudonymom Mariňák opäť nesklamal. Tento raz si zobral na paškál Borisa Kollára, ktorý sa rozhodol kandidovať vo voľbách so svojou stranou Sme Rodina – Boris Kollár.

slovakia

left justify in out

Mariňák paroduje jeho videá, ktoré milionár a „multiotec“ zverejňoval na svojom profile na Facebooku. Vyholil si kúty, obliekol sa do saka, dal si motýlik a posadil sa na toaletu.

 

V úvode videa hovorí, ako ho ľudia dotlačili do parlamentu. „Došiel mi v centre mesta benzín, vystúpili štyria ľudia a dotlačili ma priamo pred ten parlament a povedali: „Boris ty to dáš, ty si iný ako ostatní finančníci, čo ich ženy vysedávajú u zubára, lebo je to drahé. Ty máš skúsenosti. Ty si bol 3 roky v Thajsku, ďalšie 2 na Miami, potom rok si trávil na Srí Lanke, minulý víkend si bol v Tatrách.“ Teraz trávim Big Mac napríklad,“ hovorí Mariňák alias Boris Dollár vo videu.

 

Boris Dollár sa vo videu vyjadril aj ku konfliktu s Kiskom a s Magdou (Vášaryovou), ktorá ho označila za fašistu. „To mi povie žena, čo má hlavu vybúchanú ako automaty v Rimavskej Sobote,“ pustil sa Dolár do poslankyne.

 

Mariňák si potom poriadne začal uťahovať z Kollára, ktorý na Facebooku zdieľa rôzne hoaxy a zavádzajúce informácie z pochybných webov. Opisuje dokonca aj ako vyzerá islamský adventný kalendár.

 

 

Marek alias Fučo je známy najmä ako Mariňák, alebo rybička z LokalTV. Okrem toho vystupuje aj ako komik v standup show Temné Kecy. Známe sú najmä jeho vyjadrenie k vojne na hiphopovej scéne, paródia Ega a jeho vyjadrenia k CT-čku, alebo jeho názor na Váhostav, alebo vyjadrenie k utečencom.

 

Boris Kollár, originálne video, kde sa vyjadruje k Magde Vášaryovej

 

Ale Ale pani Vašaryova vo vasom veku tak hlboko klesnut a nechat vyplavat tie nizke pudy ktore su opovrhnutiahodne ...

Posted by Boris Kollar on Tuesday, October 13, 2015

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies