VIDEO Marilyn Manson je v nemocnici: Na speváka spadla obrovská rekvizita!

NETKY.SK • 1 Október 2017, 10:06 • 2 min
VIDEO Marilyn Manson je v nemocnici: Na speváka spadla obrovská rekvizita!

NEW YORK - Americký spevák Marilyn Manson je v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Interpreta museli hospitalizovať po tom, ako počas koncertu v New Yorku na neho na pódiu spadla rekvizita. Americkému dvojtýždenníku Rolling Stone potvrdil informáciu umelcov hovorca. Nehoda sa stala ku koncu vystúpenia počas skladby Sweet Dreams (Are Made of These), keď sa 48-ročný spevák snažil vyšplhať na konštrukciu s dvoma veľkými zbraňami. Koncert následne zrušili.

 


Interpretova rovnomenná skupina plánuje vydať 6. októbra nový album Heaven Upside Down. Nahrávka bude obsahovať celkovo desať skladieb, z ktorých kapela už predstavila single We Know Where You Fucking Live a Kill4Me. Skupina sa v rámci plánovaného turné predstaví napríklad aj 19. novembra v Prahe a o deň neskôr vo Viedni.

Kapelu Marilyn Manson založili v roku 1989 spomínaný spevák Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, a gitarista Daisy Berkowitz, ktorý ju však v roku 1996 opustil. V súčasnosti sú členmi okrem Mansona aj Twiggy Ramirez (basgitara), Paul Wiley (gitara), Gil Sharone (bicie) a Tyler Bates (gitara). Formácia má na konte štúdiovky Portrait Of An American Family (1994), Antichrist Superstar (1996), Mechanical Animals (1998), Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death) (2000), The Golden Age Of Grotesque (2003), Eat Me, Drink Me (2007), The High End Of Low (2009), Born Villain (2012) a The Pale Emperor (2015).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies