VIDEO Maradona gratuloval Hamšíkovi: Nech robí naďalej radosť fanúšikom

NETKY.SK • 18 December 2017, 15:47 • 2 min
VIDEO Maradona gratuloval Hamšíkovi: Nech robí naďalej radosť fanúšikom

NEAPOL - Marekovi Hamšíkovi prostredníctvom sociálnej siete zagratuloval aj Diego Maradona, ktorému sa slovenský futbalista sobotňajším zásahom do siete FC Turín vyrovnal v počte dosiahnutých gólov v drese SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Obaja ich majú na konte 115, pravda, Hamšík sa môže už čoskoro osamostatniť na čele historických tabuliek pred argentínskou legendou.

 

"Gratulujem Marekovi Hamšíkovi k 115. gólu za Neapol. Verím, že aj naďalej bude robiť radosť fanúšikom," napísal Maradona prostredníctvom sociálnej siete.

 

 

 

 

Hamšík absolvoval v nedeľu tréning a potom trávil čas so svojou rodinkou. Večer mu priatelia pripravili ohňostroj pri jednom z bytoviek, kde je jeho podobizeň, ktorú ručne namaľoval umelec holandského pôvodu Jorit.

 

"Ďakujem za gratulácie. Veľká vďaka patrí mojej rodinke, priateľom, trénerom, realizačnému tímu, spoluhráčom a fanúšikom za podporu. Bez vás by som tento míľnik nikdy nedosiahol. Ešte raz, ďakujem," odkázal Hamšík prostredníctvom svojej oficiálnej internetovej stránky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies