VIDEO Manželov spiacich v hotelovej izbe prekvapil leopard

NETKY.SK • 1 August 2016, 11:21 • 2 min
VIDEO Manželov spiacich v hotelovej izbe prekvapil leopard

NAÍ DILLÍ - Leopard vydesil manželov dovolenkujúcich v meste Nainítál v severnej Indii, keď vnikol do ich hotelovej izby. Informovala o tom dnes agentúra DPA s odvolaním sa na správcu okolitých lesov.

slovakia

left justify in out

Sumíta Ráthóra a jeho manželku Šivání zobudil v nedeľu skoro ráno zvuk rozbíjajúceho sa skla a zistili, že po ich izbe sa prechádza leopard.

 

 

Veľká šelma, ktorá rozbila okennú tabuľu a tak sa dostala do izby, po chvíli vošla do kúpeľne.

 

"Keď som videl, že leopard vchádza do kúpeľne, rýchlo som manželku a seba zakryl prikrývkou. Potom som sa ponáhľal k dverám kúpeľne, zatvoril som ich a zatelefonoval vedeniu hotela," opísal situáciu Sumít Ráthór pre noviny Hindustan Times.

 

 

Správa lesov poslala na miesto skupinu expertov, aby leoparda chytila, ale ten ešte pred ich príchodom vyskočil von cez ventilačné okienko v kúpeľni a ušiel do neďalekého lesa.

 

 

Leopardy a ďalšie divo žijúce zvieratá sa v Indii často zatúlajú do miest a niekedy aj napádajú ľudí.

 

Vo februári leopard, ktorý sa zatúlal do prázdnej školy v blízkosti mesta Bengalúru v štáte Karnátaka, zranil troch ľudí, ale potom ho chytili.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona