VIDEO Malý hrdina: Dvojročný chlapec zachránil svojho brata, ktorého zavalila skriňa

NETKY.SK • 3 Január 2017, 11:11 • 2 min
VIDEO Malý hrdina: Dvojročný chlapec zachránil svojho brata, ktorého zavalila skriňa

NEW YORK – Iba dvojročný chlapec zachránil svojho brata-dvojča po tom, čo na neho padla skriňa.

slovakia

left justify in out

Brock a Bowdy Shoffovci z amerického štátu Utah sa hrali vo svojej izbe, keď na Bowdyho padla veľká skriňa, pod ktorou ostal zakliesnený. Ak ležal pod skriňou na celá jej váha tlačila na jeho hrudník a Bowdy musel zažívať obrovskú bolesť.

 

Potom však nastúpil Brock. Najskôm mu chvíľku trvalo pochopiť celú situáciu, potom však začal konať. Najskôr ju chce zdvihnúť, na to však nemal silu, a tak sa rozhodol skriňu posunúť a Bowdymu sa podarilo spod skrine dostať.

 

 

Celú situáciu sa podarilo zachytiť na kameru, ktorú majú chlapci nainštalovanú v izbe. „Rozmýšľal som, či toto video vôbec zverejním. Chcem však nielen zvýšiť povedomie, ale na druhej strane je to úžasné,“ napísal otec dvojičiek Ricky k videu na facebooku a dodal: „Sme radi, že naše dvojičky majú k sebe veľmi blízko. Sme radi, že je Bowdy v poriadku. Prosím uistite sa, že máte skrine pevne pripevnené k stene.“

 

Ich matka Kyli povedala pre televíziu WREG, že z izby odišla iba na pár minút a nepočula ako skriňa padla a ani ako Bowdy plakal. Keď sa vrátila do izby videla skriňu na podlahe a obaja chlapci sa hrali vedľa nej, neuvedomila si, čo sa stalo, až kým si nepozrela video.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona