FOTO Malajzijská polícia zapiera existenciu bizarného tvora, vyzerá ako vedecký nepodarok

NETKY.SK • 19 Október 2017, 16:00 • 2 min
FOTO Malajzijská polícia zapiera existenciu bizarného tvora, vyzerá ako vedecký nepodarok

PAHANG - Po sociálnych sieťach sa rozšírili fotografie a videá s veľmi čudesným tvorom, ktorého ťažko zaradiť k nejakému živočíšnemu druhu z tejto planéty.

slovakia

left justify in out

Je to zjavne mláďa a pri troche predstavivosti najviac pripomína mačku skríženú s človekom. Je celé holé, má chvost, malé drápky, dva „upírie“ zuby, pár čiernych chlpov na hlave a desivo ľudskú tvár. Čudo sa objavilo v Malajzii.

 

img

 

Ako píše LaDbible, tamojšia polícia bola nútená existenciu tohto tvora poprieť a zatajiť. Obyvatelia žijúci pri hranici Pahangu - miesta, kde sa mláďa našlo, si myslia, že pochádza z laboratória, kde sa robia genetické pokusy. To však zatiaľ nikto nepotvrdil.

 

Blíži sa Frankensteinova éra? Vedci úspešne transplantovali hlavu opice, na rade sú ľudia

 

Šéf štátnej polície Datuk Rosli Abdul Rahman tvrdí, že fotografie sú falošné a nalieha na ľudí, aby ich prestali šíriť. Myslí si, že stvorenie je iba silikónová bábika.

 

img

 

img

Foto: Youtube, AsiaWire



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies