VIDEO Mal podané?! Nigérijský brankár si hodil loptu do brány!

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 15:18 • 2 min
VIDEO Mal podané?! Nigérijský brankár si hodil loptu do brány!

LONDÝN – Zápas medzi Nigériou a Škótskom skončil remízou 2:2, avšak mnohí si myslia, že stretnutie bolo ovplyvnené. Svedčí o tom aj nezvyčajný vlastný gól nigérijského brankára.

slovakia

left justify in out

Stretnutie sa odohralo na londýnskom štadióne Craven Cottage, kde hráva domáce zápasy Fulham. Nigérijský brankár Austin Ejide si vyskočil pre vysokú loptu a keď sa zdalo, že ju už má zrazu si ju veľmi podivným spôsobom hodil do bránky.

 

„Ejideho gól“ však neplatil, pretože rozhodca odpískal útočný faul. Napriek tomu je evidentné, že nigérijský brankár si hodil loptu do brány. Už pred zápasom sa vynorili informácie o tom, Že by zápas mohol byť zmanipulovaný.

 

 

Nigéria - Škótsko 2:2 (1:1)
Góly: 41. Uchebo, 90. Nwofor - 10. Mulgrew, 52. Egwuekwe (vlastný)

 

 

Prípravný zápas v tieni korupčného podozrenia

 

Britský kriminálny úrad kontaktoval Škótsku futbalovú federáciu s podozrením ovplyvnenia stredajšieho zápasu medzi Škótskom a Nigériou. Informáciu priniesla agentúra Reuters.

 

Zápas, ktorý sa odohrá na štadióne Fulhamu v Londýne, bude pre africký tím jedným z posledných v príprave na svetový šampionát v Brazílii. Popredné britské stávkové kancelárie sú v pohotovosti pred neobvyklými stávkami, zatiaľ však nezaznamenali nič nezvyčajné.

 

Podozrenie prišlo práve v deň, keď Europol podpísal dohodu s riadiacim orgánom UEFA v záujme prevencie pred ovplyvňovaním výsledkov. Viceprezident FIFA Jim Boyce sa k problému vyjadril pre britské médiá rázne: "Ovplyvňovanie futbalových súbojov je rakovinou nášho športu a mali by sme ju čo najskôr odstrániť. Ak sa tieto podozrenia potvrdia, vinníkov treba suspendovať doživotne a poslať do väzenia."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies