VIDEO Madurov prejav údajne prerušili výbuchy dronov: Bol to pokus o atentát?!

NETKY.SK • 5 August 2018, 09:37 • 2 min
VIDEO Madurov prejav údajne prerušili výbuchy dronov: Bol to pokus o atentát?!

CARACAS - Výbuchy neznámeho pôvodu ukončili predčasne prejav venezuelského prezidenta Nicolása Madura, ktorý sa v sobotu v metropole Caracas pri príležitosti 81. výročia vzniku venezuelskej Národnej gardy prihováral nastúpeným vojenským jednotkám.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom agentúra AP.

 

Venezuelský minister informácií Jorge Rodríguez vyhlásil, že počas Madurovho prejavu explodovali v prezidentovej blízkosti najmenej dva drony nesúce výbušniny.

 

 

Pri útoku údajne utrpelo zranenia sedem osôb, avšak prezident, ktorý v čase výbuchov stál na tribúne, ani ľudia v jeho okolí zranení nie sú, a momentálne sa nachádzajú na bezpečnom mieste.

 

 

Nemenovaný predstaviteľ venezuelskej vlády vyhlásil, že išlo o cielený útok na prezidenta Madura.

 

Venezuelská štátna televízia priamy prenos z osláv vzniku Národnej gardy bez udania dôvodu prerušila.

 

Na videozázname zo sobotňajších osláv bolo vidno desiatky utekajúcich vojakov. Tí predtým stáli zoradení pred tribúnou, na ktorej sa nachádzal Maduro v spoločnosti svojej manželky Cilie Floresovej a viacerých vysokopostavených predstaviteľov venezuelských ozbrojených síl.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona