VIDEO Madonna v relácii Carpool Karaoke: Bozkávala som sa s Michaelom Jacksonom

NETKY.SK • 9 December 2016, 08:23 • 2 min
VIDEO Madonna v relácii Carpool Karaoke: Bozkávala som sa s Michaelom Jacksonom

NEW YORK - Popová diva Madonna v relácii Carpool Karaoke priznala, že v minulosti zažila jeden romantický večer s Michaelom Jacksonom, ktorý sa s ňou po vypití pohára chardonnay ochotne bozkával.

slovakia

left justify in out

Bolo to jedno z tajomstiev, ktoré speváčka o sebe prezradila počas divokej jazdy v karaoke taxíku - súčasti relácie James Cordena Late Late Show, ktorú v stredu odvysielala televízna stanica CBS.

Madonna priznala, že prvý krok urobila ona, pretože Jackson bol "trošku plachý". Speváčka zároveň dodala, že o svojom divokom večere s Jacksonom verejne nikdy nehovorila, "pretože sa jej na to nikto nepýtal".

"Aký bol večer s Michaelom Jacksonom," opýtal sa Corden, ktorý sedel za volantom.

"Aha, takže chcete, aby som vám o ňom niečo pikantné prezradila, že?," povedala Madonna a dodala, že sa "samozrejme" so zosnulým Kráľom popu bozkávala.

"Bola to jazýčková," vysvetlila speváčka a doplnila, že iniciátorkou bola ona, pretože Michael "bol dosť nesmelý", avšak potom "ochotne spolupracoval".

O sebe Madonna prezradila, že v súčasnosti je "celkom slušná", pretože nepije, nefajčí a nechodí na párty. Tancovať však nezabudla. Dokázala to aj počas jazdy karaoke taxíkom, keď si na prednom sedadle kľakla a zvodne zakrúžila zadnou časťou tela, čo zaznamenala kamera umiestnená na prístrojovej doske auta.

Madonna a Corden počas jazdy spievali pesničky Vogue, Papa Don't Preach a iné speváčkine hity.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona