VIDEO Macronova popularita klesá. Spadol na 32 percent

NETKY.SK • 10 Júl 2018, 11:29 • 2 min
VIDEO Macronova popularita klesá. Spadol na 32 percent

PARÍŽ - Zatiaľ čo svetové médiá neustále riešia popularitu Donalda Trumpa, ktorá sa v prieskumoch pohybuje okolo 40 percent a upozorňujú, že je to málo, akosi sa nezmieňujú o tom, že ich miláčik, francúzsky prezident Emmanuel Macron, má omnoho menej.

slovakia

left justify in out

Macron podľa najnovšieho prieskumu spadol na samé dno svojej popularity. Iba 32 percent Francúzov má na jeho pôsobenie vo funkcii dobrý názor. Ide o pokles o 8 percent za dva mesiace, zverejnila francúzska televízia LCI.

 

Medzi tými, ktorí sú sklamaní jeho prácou, 84 percent tvrdí, že nie je dosť skromný, 75 percent tvrdí, že nemá blízko k ľuďom, 74 percent si myslí, že je prezidentom bohatých, 71 percent vníma jeho politiku ako nespravodlivú a 65 precent verí, že jeho práca nenesie žiadne ovocie.

 

Agentúra výsledky vysvetľuje rôznymi krokmi, ktoré Macron podnikol. Ide napríklad o postavenie nového bazéna v jednej z mnohých prezidentských rezidencií, rozhodnutie kúpiť do Elyzejského paláca luxusný nábytok za pol milióna eur a nakoniec fotografie prezidentského páru so sporo odetými homosexuálmi, píše server stredoevropan.cz.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies