VIDEO Macronov pes si uľavil počas rokovania vlády, všetkých rozosmial

NETKY.SK • 23 Október 2017, 15:00 • 2 min
VIDEO Macronov pes si uľavil počas rokovania vlády, všetkých rozosmial

PARÍŽ - Pes francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona Nemo nakrátko prerušil rokovanie svojho pána, keď vykonal malú potrebu do vyzdobeného krbu v miestnosti Elyzejského paláca, kde sa práve konalo stretnutie s členmi vlády.

slovakia

left justify in out

Nedeľný incident, ktorý zachytila francúzska televízia LCI, všetkých prítomných rozosmial. "Stáva sa to častejšie?" spýtal sa so smiechom jeden z troch štátnych tajomníkov.

 

"Nie, vyvolali ste u môjho psa úplne nezvyčajné správanie," odpovedal rovnako so žartom Macron a za svojho domáceho miláčika sa ospravedlnil.

Macron a jeho manželka Brigitte si adoptovali psa Nema koncom augusta. Čierneho kríženca si pár osvojil z útulku a médiá ho hneď označili za "prvého psa" Francúzska. Elyzejský palác uviedol, že meno dostal po kapitánovi Nemovi, hrdinovi románu Dvadsaťtisíc míľ pod morom. Prezident Macron je fanúšikom tejto knihy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies