VIDEO Má iba dva roky a dokázal poraziť hollywoodske hviezdy!

NETKY.SK • 4 December 2013, 12:22 • 2 min
VIDEO Má iba dva roky a dokázal poraziť hollywoodske hviezdy!

LOS ANGELES – Iba dvojročný Titus Ashby je ozajstný talent. Loptu do basketbalového koša dokáže trafiť takmer odvšadiaľ!

slovakia

left justify in out

Malý Titus je hviezda internetu. „Hneď ako začal chodiť, začal aj hádzať na kôš,“ povedal o svojom talentovanom synovi Joseph Ashby. Malý Titus sa dokonca objavil aj v známej večernej šou Jimmyho Kimmela, kde dostal aj prezýku Trick Shot Titus (Trick shot – Náročná strela, pozn.).

Okrem Jimmyho Kimmela zaujal malý Titus aj hollywoodskych hercov Channinga Tatuma a Bradleyho Coopera, ktorí s ním dokonca aj zviedli súboj v hode na kôš. Tatuma porazil Titus v pomere 14:5 a Coopera v pomere 14:8. Channing Tatum ho potom vyzval k súťaži v pretláčaní.

Mladý Titus dokonca trafil kôš až zo siedmeho poschodia. Uvidíme čo z neho vyrastie, každopádne basketbalový svet sa má na čo tešiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona