VIDEO Luxusné Lamborghini sa pri nehode rozpolilo: Vodič zázrakom prežil!

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 13:42 • 2 min
VIDEO Luxusné Lamborghini sa pri nehode rozpolilo: Vodič zázrakom prežil!

BANGKOK – Prežil to! Thajský šofér luxusného Lamborghini Gallardo vyviazol živý po hrozivo vyzerajúcej nehode. Médiám povedal, že to prežil vďaka vzácnemu budhistickému amuletu.

slovakia

left justify in out

Biznismen Pitak Riangsima (40) išiel rýchlosťou asi 145 km/h vo veľmi silnom daždi, stratil kontrolu nad vozidlom a narazil do stromu. Náraz bol tak silný, že doslova zlomil luxusné Lamborghini Gallardo v hodnote 250-tisíc eur na dve časti.

 

 

Záchranári, ktorí prišili na miesto nešťastia neverili vlastným očiam keď videli nezraneného Riangsimu stáť pri ceste s telefónom v ruke. Telefonoval práve s poisťovňou. Prekvapený bol aj sám biznismen, ktorý vlastní spoločnosť s názvom Unicity.

 

Polícii povedal, že prežil vďaka vzácnemu budhistickému amuletu, ktorý mu zachránil život. Povedal, že tesne pred nehodou bol v chráme, kde mu jeho priateľ dal amulet, ktorý patril významnému mníchovi. Cena amuletu sa údajne pohybuje v desaťtisícoch.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies