VIDEO Lupiči zabili na pumpe predavačku, sú na úteku

NETKY.SK • 3 December 2018, 16:46 • 2 min
VIDEO Lupiči zabili na pumpe predavačku, sú na úteku

PRAHA - Česká polícia zverejnila video z čerpacej stanice, kde v noci na pondelok pri lúpežnom prepadnutí zomrela 58-ročná predavačka.

slovakia

left justify in out

Záznam zachytáva dvoch maskovaných mužov, z ktorých jeden má pištoľ. Polícia po podozrivých pátra, prípad vyšetruje ako vraždu, informoval spravodajský server Novinky.cz.

 

"Pri lúpežnom prepadnutí došlo k použitiu krátkej strelnej zbrane. V danej veci kriminalisti začali úkony trestného konania pre podozrenie zo spáchania obzvlášť závažného zločinu vraždy, za ktorý páchateľom v prípade ich zistenia a následného odsúdenia hrozí trest odňatia slobody v rozmedzí 15 až 20 rokov alebo výnimočný trest," uviedol hovorca polície Zdeněk Chalupa.

 

Na zázname je vidieť, ako jeden z mužov prichádza do predajne, naťahuje strelnú zbraň a niekam mieri. Následne mizne vnútri a jeho kumpán ide za pult prehľadávať stôl, odkiaľ vezme nejaké veci. Druhý muž vybehne z kancelárie so škatuľou a obaja miznú preč.

 

Podľa polície ide o mladých mužov v tmavom oblečení, ktorí si tváre maskovali čiernymi kuklami. "Kriminalisti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc, aby im občania pomohli zistiť ich totožnosť. Akékoľvek informácie k tomuto prípadu im môžu prípadní svedkovia oznámiť prostredníctvom linky 158," konštatoval Chalupa. Ďalšie informácie polícia s ohľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nezverejnila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies