VIDEO Ľudia v lietadlách požadujú sekcie bez detí, ich správanie hraničí s týraním

NETKY.SK • 20 Február 2018, 18:32 • 2 min
VIDEO Ľudia v lietadlách požadujú sekcie bez detí, ich správanie hraničí s týraním

Ak už niekto z vás schytal na ceste hromadnou dopravou za suseda nevychované dieťa, vie veľmi dobre, o čo sa jedná.

slovakia

left justify in out

Agentúra Airfare watchdog vykonala prieskum, ktorý odhalil, že vyše 52% ľudí si v lietadlách praje priestory oddelené od rodín s deťmi do 10 rokov. Ich správanie je totiž častokrát neznesiteľné a v istých prípadoch hraničí s týraním.

 

Možno by len stačilo deti dobre vychovať a nedopovať cukrom. To ale niektorí „benevolentní“ rodičia nezvládajú a ich deti sa stávajú mučiacim nástrojom pre nevinných ľudí. Môže to znieť nadnesene, ale video nižšie vám odhalí peklo, aké sú schopné vytvárať počas celého 8-hodinového transatlantického letu.

 

 

Jednou z myšlienok pre možné riešenie podobných situácii je, aby rodičia s deťmi sedeli na jednom konci lietadla a ostatní na druhom konci. Tieto priestory by mali byť navyše oddelené stenou, informuje Metro.

 

Ľudia sú za pokoj počas letu ochotní dokonca obetovať viac ťažko zarobených peňazí. TheLadbible sa pýta, prečo na tom ešte letecké spoločnosti nezarábajú.

 

via GIPHY

 

„Predstavte si, že by niekto začal prevádzkovať airolinky bez detí. Priplatila by som za tento bonus peknú sumu,“ píše slečna s prezývkou Thinnkky a mnohí ďalší podobne.

 

 

 

 

Niekoľko leteckých spoločností, napríklad indická IndiGo, už oznámila vznik tzv. "Child-free zones", ale medzinárodné letecké spoločnosti sa do toho nehrnú. Boja sa totiž hnevu rodičov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies