VIDEO Lucic sa zaplietol do konfliktu v nočnom klube

NETKY.SK • 17 December 2013, 11:11 • 2 min
VIDEO Lucic sa zaplietol do konfliktu v nočnom klube

BOSTON - Hokejový útočník Bostonu Bruins Milan Lucic sa zaplietol do menšej potýčky pred nočným klubom v centre Vancouveru. Na zverejnenom videu si opora Bruins s neznámym mužom vymieňa ostré slová pred príslušníkmi miestnej polície, ktorá prišla na scénu. Lucic oznámil policajtom, že ho oponent trikrát udrel. Na videu však nie je zaznamenaná žiadna pästná výmena.

slovakia

left justify in out

Hokejista bol s tímom Bostonu vo Vancouveri, v sobotu jeho tím prehral na ľade Rogers Areny 2:6. K incidentu malo prísť po stretnutí. "Stalo sa niečo, na čo vôbec nie som hrdý. Zaplietol som sa do vyprovokovaného útoku. Dostal som päsťou do tváre. Od toho momentu som sa snažil všetko riešiť v medziach zákona," povedal v rozhovore pre viaceré bostonské médiá Lucic. 

Dvadsaťpäťročný krídelník je rodák z Vancouveru. V minulosti už mal vo svojom rodisku viacero konfliktov. Na zápase v Rogers Arene údajne obťažovali jeho rodičov. "Už nemám žiaden dôvod obhajovať svoje mesto a ľudí v ňom. Okrem Rogers Areny ma už nikto nikdy neuvidí v centre Vancouveru," vyhlásil Lucic. 

Medzi fanúšikmi Bostonu a Vancouveru už vyše dva roky vládne veľké napätie. Vo finále Stanleyho pohára 2011 vyhrali Bruins rozhodujúci siedmy zápas práve na ľade Canucks. Informácie zverejnili web TSN. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies