VIDEO LokalTV oslavuje prvý rok na internete: Blahoželá im množstvo osobností!

NETKY.SK • 2 December 2013, 13:45 • 2 min
VIDEO LokalTV oslavuje prvý rok na internete: Blahoželá im množstvo osobností!

BRATISLAVA - Napriek tomu, že seriál existuje už dlhšie, LokalTV v nedeľu oslavuje svoj prvý rok vysielania na internete.

slovakia

left justify in out

A treba povedať, že to bol rok úspešný! Za ten rok vzniklo viac ako 3 hodiny pôvodného animovaného obsahu, ktorý zahrňuje klasické rubriky ako: Napál Rytmausa, Zapál Rytmausa, Dovolenkaris, René Talkshow, Lokal Freestyle Battle, MS v hokeji, hudobné klipy, ale aj nové hity ako Zoofice, Animoterapia či Kapurková. 

S LokalTV spolupracovalo mnoho známych osobností, ktoré zablahoželali internetovej televízii k jej prvému výročiu. Všetky blahoželania si môžete pozrieť vo videu.

“Nápad bol úplne spontánny. Spomenuli sme si, že za chvíľu to bude rok, čo sme spustili vysielanie na nete a musíme divákom, ale aj sebe, pripraviť menší darček. Keďže ľudia, s ktorými spolupracujeme, sú zároveň aj naši kamaráti a fanúšikovia, rozhodli sme sa osloviť priamo ich,” vysvetluje režisér a otec LokalTV, Jakub Kroner.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies