VIDEO Lochte terčom incidentu po svojom tanečnom vystúpení

NETKY.SK • 13 September 2016, 10:00 • 2 min
VIDEO Lochte terčom incidentu po svojom tanečnom vystúpení

LOS ANGELES - Americký plavec Ryan Lochte naďalej pyká za svoje verejné klamstvo z olympijských hier v Riu de Janeiro, keď tvrdil, že ho prepadli a okradli, a napokon sa z toho vykľul vandalizmus na čerpacej stanici, ktorého bol protagonistom.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdvaročný Lochte bol konfrontovaný s nepríjemnou skutočnosťou doma v Spojených štátoch, keď po svojom vystúpení v rámci televíznej tanečnej šou "Dancing with the Stars" v Los Angeles ho na pódiu prekvapili dvaja muži v tričkách s nápisom, ktorý sa plavcovi určite nepáčil. Menší incident, pri ktorom nebol nikto zranený, sa odohral počas bodovania Lochteho foxtrotu, ktorý predviedol so svojou profesionálnou tanečnou partnerkou Cheryl Burkeovou. Porotkyňa Carrie Ann Inabová, známa tanečníčka a speváčka, spontánne skríkla: "Hej, choďte preč."

 


"Trochu ma to zabolelo, ale čo som mal robiť? Toľko myšlienok sa mi v tej chvíli preháňalo hlavou," reagoval Lochte. Dvaja nespratníci skončili v cele predbežného zadržania s podozrením z nezákonného vniknutia na cudzí pozemok. Uviedol to policajný hovorca v Los Angeles Mike Lopez, mená dvojice zverejnené neboli. Televízia ABC k incidentu zatiaľ neponúkla stanovisko.

 

 


Vyfabrikovaný príbeh o lúpežnom prepadnutí počas olympijských hier v Riu de Janeiro pripravil 12-násobného olympijského medailistu Lochteho o možnosť štartovať na budúcoročných majstrovstvách sveta v dlhom bazéne v Budapešti (14. - 30. júla 2017). Medzinárodný olympijský výbor, Olympijský výbor USA aj národná plavecká asociácia USA Swimming mu vymerali desaťmesačný dištanc. Lochteho suspendácia je dlhšia než tresty, aké dostali Gunnar Bentz, Jack Conger a James Feigen, ktorí boli v tom čase jeho kumpánmi. Tých dištancovali na štyri mesiace. Lochte trest akceptoval a príde aj o finančnú prémiu vo výške 100 000 amerických dolárov, na ktorú mal nárok po zisku zlata na OH 2016 v Riu de Janeiro.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona