VIDEO Lobotkova Celta dostala od Barcy poriadny výprask! Messi opäť čaroval

NETKY.SK • 12 Január 2018, 09:13 • 2 min
VIDEO Lobotkova Celta dostala od Barcy poriadny výprask! Messi opäť čaroval

Barcelona - Futbalisti Celty Vigo v základnej jedenástke so slovenským reprezentantom Stanislavom Lobotkom nepostúpili do štvrťfinále Španielskeho pohára.

slovakia

left justify in out

V osemfinálovej odvete utrpeli na pôde lídra La Ligy a obhajcu trofeje FC Barcelona debakel 0:5. V úvodnom dueli remizovali 1:1.

 

Barca nastúpila na Camp Nou v najsilnejšom zložení a Celtu, ktorá v priebehu týždňa odohrala okrem dvojzápasu s Kataláncami aj ligový súboj s Realom Madrid (2:2), v prvom polčase prevalcovala. Mužom zápasu bol Lionel Messi, argentínsky kanonier strelil už v úvodnej štvrťhodine dva góly a pridal aj asistenciu.

 

 

V priebehu zápasu dokonale fungovala najmä spolupráca dvojice Alba - Messi. "Súhru týchto dvoch sme všetci videli snáď tisíckrát, ale napriek tomu sme neboli schopní zastaviť ich kombinácie. V našom tíme chýbala kvalitná prvá prihrávka, aby sme mohli rozbehnúť nejaký nádejný protiútok. Chceli sme vysoko napádať, no z toho potom pramenilo to, že sme museli toľko brániť," vyhlásil tréner Celty Juan Carlos Unzué.

"Predviedli sme mimoriadny prvý polčas. Boli sme dobrí vo všetkých smeroch - v útoku, v obrane, v koncentrácii. Vedeli sme, že nás čaká ťažký protivník. V minulosti nám častokrát skomplikoval situáciu. Museli sme odohrať dobrý zápas, aby sme prešli do ďalšieho kola," skonštatoval podľa denníka Mundo Deportivo kouč FC Barcelona Ernesto Valverde. Na margo možnej štvrťfinálovej konfrontácie s Realom Madrid odvetil: "Nechcel by som hrať s Realom vo štvrťfinále, ale príjmem akéhokoľvek súpera."

 

osemfinále Španielskeho pohára - odvetný zápas:

 

FC Barcelona - Celta Vigo 5:0 (4:0)

Góly: 13. a 15. Messi, 28. Alba, 31. Suarez, 87. Rakitič

/Lobotka odohral za hostí celý zápas/

/prvý zápas: 1:1, Barcelona postúpila do štvrťfinále/

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies