VIDEO Líška mu vliezla do batohu a ukradla peňaženku

NETKY.SK • 13 Marec 2016, 13:22 • 2 min
VIDEO Líška mu vliezla do batohu a ukradla peňaženku

BALTRAY - Partia mužov, ktorí hrali golf zostali riadne prekvapení, keď sa v ich blízkosti zjavila líška. Čo sa však stalo neskôr ich zaskočilo ešte viac.

slovakia

left justify in out

Zvedavá líška sa vydala na lov na golfovom ihrisku. Namiesto zajačej nory ale narazila na tašku s golfovými palicami a rozhodla sa ju preskúmať. Našla tam peňaženku, ktorá sa jej zapáčila. Preto sa rozhodla, že si ju vezme so sebou.

 

Keď ju golfista, ktorému peňaženka patrila začal naháňať, radšej ju pustila a utiekla. Z bezpečnej vzdialenosti potom sledovala, či sa jej predsa len nenaskytne ďalšia príležitosť niečo "uloviť".

 

Kým si okradnutý golfista zbieral veci jeho kamaráti sa nesmierne zabávali. Koniec koncov líška vyzerala, že je zvyknutá vídať vo svojom rajóne i športovcov s palicami a nebála sa k nim prísť pomerne blízko.

 

Komická príhoda sa stala v Louth Golf Clube v írskom Baltray. Golfista si asi nabudúce dobre rozmyslí, či nechá divokú zver hrabať sa vo svojich veciach len preto, aby mohol spraviť super fotku.

 

Jedinou záhadou tak zostáva, či líška vedela, ako by mala s peňaženkou naložiť, keby sa jej krádež podarila.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies