VIDEO Lintner prijal ponuku šéfovať Pro-Hokeju

NETKY.SK • 7 August 2015, 13:27 • 2 min
VIDEO Lintner prijal ponuku šéfovať Pro-Hokeju

BRATISLAVA - Richard Lintner podľa všetkého prijal ponuku spoločnosti Pro-Hokej, ktorá riadi najvyššiu republikovú hokejovú súťaž extraligu, aby sa stal jej šéfom.

slovakia

left justify in out

"Spoločne sa ideme vydať na vzrušujúcu cestu k rekonštrukcii našej najvyššej hokejovej ligy. Konečne využijeme príležitosť preniesť súboj hokejových ideí od diskusie do reality. Dokážeme, že sila fanúšikov, moderný marketing, disciplína a dôveryhodnosť vytlačí našu najvyššiu hokejovú ligu tam, kde na ňu budeme spoločne právom pyšní. Nerobím to pre vás, našich fantastických fanúšikov, trénerov či hráčov, ale idem do toho spoločne s vami. Liga nepatrí mne či klubom, patrí predsa nám všetkým," uviedol vo videu na sociálnej sieti Facebook neúspešný kandidát na post prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Richard Lintner. Ponuku fungovať na čele Pro-Hokeja dostal bývalý dlhoročný úspešný reprezentant SR v prvej polovici júla 2015.

 

 

 

Hej, spolu sme hokej a spoločne vrátime dušu aj našej lige!!!

Posted by Richard Lintner on Friday, August 7, 2015

"Som si plne vedomý toho, v akej vážnej situácii sa nachádza slovenský hokej. Od momentu ukončenia mojej profesionálnej hokejovej kariéry som mal jediný cieľ: pomôcť slovenskému hokeju. Ani netransparentná voľba prezidenta SZĽH a nezáujem výkonného výboru riešiť tento nelichotivý stav nás, ktorým na slovenskom hokeji záleží, nemôže odradiť od toho, aby sme tento cieľ napĺňali. Ak chceme vychovávať nové hokejové osobnosti, spoločne napĺňať štadióny, podporovať talentovaných mládežníkov a predovšetkým vrátiť dôveru slovenskému hokeju, je dôležité, aby sme spoločne preto aj niečo urobili. A preto som sa rozhodol po dôkladnom zvážení prijať ponuku extraligových klubov, ktoré deklarujú jednoznačný záujem o prestavbu našej najvyššej hokejovej ligy. Zmysel našej spolupráce je postavený na programe, o ktorom sme v poslednom období diskutovali. Moje rozhodnutie prijať na seba túto zodpovednosť bolo ovplyvnené nezávislosťou najvyššej hokejovej ligy od SZĽH. Zmluva medzi SZĽH a spoločnosťou Pro-Hokej jasne deklaruje, že vedenie SZĽH poveruje spoločnosť Pro-Hokej riadením a organizovaním našej najvyššej hokejovej ligy. Táto zmluva dáva spoločnosti Pro-Hokej významnú mieru autonómie a nezávislosti, čo považujem za najdôležitejší bod, ktorý ovplyvnil moje rozhodnutie prijať ponuku extraligových klubov," uviedol Lintner v piatkovom stanovisku médiám. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies