VIDEO Lineker splnil sľub, program na BBC uvádzal v trenírkach

NETKY.SK • 14 August 2016, 09:47 • 2 min
VIDEO Lineker splnil sľub, program na BBC uvádzal v trenírkach

LONDÝN - Bývalý skvelý anglický futbalový útočník Gary Lineker (55) nie je z tých, ktorí neplnia sľuby. A to ani vtedy, ak sa treba vyzliecť do spodnej bielizne a takto sporo odetý uvádzať televízny program.

slovakia

left justify in out

Lineker v prvý deň nového ročníka Premier League vybehol na obrazovky BBC One iba v trenírkach, aby miliónom divákov v obľúbenej relácii Match of the Day (Zápas dňa) ponúkol analýzu neúspešného vstupu Leicester City do sezóny. Úradujúci anglický majster prehral na trávniku nováčika Hull City 1:2. A bývalý hráč Leicesteru Lineker splnil sľub, ktorý dal ešte v decembri fanúšikom prostredníctvom twitteru. "Ak sa Leicester stane majstrom, objavím sa v televízii iba v spodnej bielizni." Ako je známe, mužstvo s kurzom na víťazstvo 5000-1, sa napokon šokujúco stalo najnečakanejším anglickým šampiónom v histórii. A to ešte s náskokom 10 bodov. A Lineker musel konať.


"Keď som uzatvoril tú šialené stávku, bol som kategoricky presvedčený, že šanca na zisk titulu pre Leicester je nulová. Potom sa však stalo niečo magické a Leicester ten titul vybojoval. Tento športový zázrak ma prinútil vyzliecť sa do spodkov," prihovoril sa televíznym divákom Lineker, autor 95 gólov v 194 zápasoch, ktoré v minulosti odohral za Leicester. Lineker sa v obraze objavil iba v bielych trenírkach s logom Leicesteru. Zatiaľ čo pri analýze zápasu si zachoval chladnú tvár, ďalší dvaja jeho kolegovia v pozadí, rovnako bývalí anglickí reprezentanti Alan Shearer a Ian Wright, sa usmievali od ucha k uchu. Keď program pokročil k analýze ďalšieho zápasu, Lineker sa rozhodol zmeniť vizáž. "Dosť bolo tohto šialenstva, idem sa obliecť," prihovoril sa divákom. Po chvíli sa vrátil a už mal na sebe košeľu a nohavice.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies