VIDEO Lil Wayne predal svoje luxusné sídlo v Miami

NETKY.SK • 21 Jún 2017, 16:36 • 2 min
VIDEO Lil Wayne predal svoje luxusné sídlo v Miami

MIAMI - Americký rapper Lil Wayne predal svoje sídlo v Miami. Nový majiteľ si nehnuteľnosť na nábreží, ktorá má rozlohu 1 400 metrov štvorcových, kúpil za 10 miliónov dolárov (v prepočte približne 11,2 milióna eur).

slovakia

left justify in out

Dom disponuje deviatimi spálňami, deviatimi kúpeľňami, lagúnou so žralokmi, súkromným nahrávacím štúdiom či skateparkom na streche. Tridsaťštyriročný interpret si sídlo zaobstaral v roku 2011 za 11,6 milióna dolárov.

 


Ako informoval denník Miami Herald, interpret dom ponúkol na predaj ešte v apríli 2015, pričom jeho predajná cena v tom čase bola 18 miliónov dolárov. O mesiac neskôr v sídle zasahovala polícia, ktorú tam privolali pre údajné postrelenie štyroch ľudí. Išlo však len o planý poplach.

Lil Wayne, vlastným menom Dwayne Michael Carter Jr., odštartoval kariéru v roku 1997 ako 15-ročný v skupine Hot Boys, s ktorou vydal tri štúdiovky. Ako sólový interpret debutoval v roku 1999 albumom Tha Block Is Hot, po ktorom nasledovalo ďalších desať štúdioviek vrátane úspešnej Tha Carter III (2008). Jeho zatiaľ posledná sólovka Free Weezy Album vyšla v júli (2015). Okrem toho má na konte napríklad spoločný album s Birdmanom Like Father, Like Son (2006) či T-Wayne (2017) s T-Painom. V rebríčku Billboard Hot 100 mal už viac než 200 skladieb, na čelo sa však ako hlavný interpret dostal iba s jedinou - Lollipop (feat. Static Major). Na konte má napríklad päť cien Grammy či desať BET Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona