VIDEO Lietadlo British Airways obkľúčili bezpečnostné jednotky

NETKY.SK • 17 September 2017, 12:08 • 2 min
VIDEO Lietadlo British Airways obkľúčili bezpečnostné jednotky

PARÍŽ - Z bezpečnostných dôvodov dnes na parížskom letisku Roissy-Charles de Gaulle evakuovali všetkých cestujúcich z lietadla britskej spoločnosti British Airways.

slovakia

left justify in out

Cestujúci sa následne museli podrobiť dodatočnej osobnej kontrole. S odvolaním sa na vyhlásenia parížskeho letiska o tom informovala agentúra Reuters.

 

K incidentu došlo krátko pred štartom lietadla z Paríža. Let BA303 smeroval na londýnske letisko Heathrow.

 

Ako dodal denník Le Parisien, cestujúci z lietadla, ktoré odstavili na letiskovej ploche v obkľúčení polície a hasičov, sa museli podrobiť dodatočnej osobnej kontrole. Ich batožinu prehľadávali policajti aj za pomoci špeciálne cvičených psov.

 

Cestujúci James Anderson podľa spravodajského portálu France Info uviedol, že "pilot nám najprv oznámil, že máme nejaké technické problémy. Čakali sme asi hodinu. Potom sme si všimli, ako nás (lietadlo) obkľučujú policajné autá. Vystúpili (z nich) desiatky ozbrojených policajtov a hasiči".

 

Neskôr polícia označila incident za vyriešený. Bližšie podrobnosti neuviedla, dodal Reuters. Podľa tweetov Jamesa Andersona cestujúcim prebookovali letenky na najbližšie dostupné lety.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona