VIDEO Letný hit Holiday od Peter Bič Project má vlastný klip

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 15:38 • 2 min
VIDEO Letný hit Holiday od Peter Bič Project má vlastný klip

BRATISLAVA - Hudobná formácia Peter Bič Project zverejnila videoklip ku skladbe Holiday. Nakrúcali ho na rôznych miestach Slovenska i v zahraničí.

slovakia

left justify in out

Réžie sa ujal Ján Sabol, ktorému pomáhal aj frontman kapely Peter Bič. „Po prvýkrát som sa podieľal na tvorbe videoklipu aj režisérsky. Z väčšej časti som mal návrh a predstavu na scenár vymyslený, Jano dotiahol koncept a celkovú podobu. Nakrúcalo sa nám skvele a užili sme si veľa zábavy. S režisérom Janom Sabolom sme dlhoroční kamaráti, celá kapela máme dobré vzťahy. O to krajšia a príjemnejšia bola spolupráca. Klip je o letnej zábave a tá bola naozaj počas celého nakrúcania,“ povedal Bič.

 

Vo videoklipe účinkujú okrem členov skupiny aj herci, rally jazdec Igor Drotár či fanúšikovia a fanúšičky. Striedajú sa v ňom zábery zo života kapely a ich priaznivcov, ale aj príbeh kamarátov, ktorí si naplno užívajú prázdniny. „V prvej časti je samotná kapela na cestách, počas ktorých sme sa navzájom nahrávali. Bolo vtipné vidieť momenty, ktoré sme za rok spolu prežili. V druhej časti je príbeh, „road movie“, ktorý sme nakrúcali s hercami. Je to o tom, ako si kamaráti, dvaja chlapci a jedno dievča, užívajú leto naplno. Niektoré scény sme museli dokonca vystrihnúť. Tretia časť sa skladá z videí, ktoré nám posielali naši fanúšikovia a my sme ich chceli do toho zapojiť,“ opísal frontman. 

 

Peter Bič Project tvoria okrem spomínaného Petra Biča aj Dáška Kostovčík (spev), Ivo Bič (spev), Matúš Pavlík (klávesy), Vlado Čekan (basgitara) a Jozef Zima (bicie). V roku 2012 vydali debutový album Say It Loud, z ktorého pochádzajú hity ako Hey Now a Thinking About You. Formácia má na konte napríklad nomináciu na MTV Europe Music Awards. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies