VIDEO Letisková kontrola vykrádala cestujúcim batožinu priamo pred ich očami

NETKY.SK • 13 Marec 2018, 17:13 • 2 min
VIDEO Letisková kontrola vykrádala cestujúcim batožinu priamo pred ich očami

BANGKOK - Letisková bezpečnostná kontrolórka ukradla z vrecka bundy cestujúcej 4 000 čínskych jenov (510 eur), pričom vedľa nej stálo mnoho ľudí. Po tomto článku svoju batožinu na letiskách už nikdy nespustíte z očí.

slovakia

left justify in out

Busakorn Somkwamdee, 26-ročná zamestnankyňa letiska v Bangkoku si poriadne zavarila. Kradla profesionálne, rýchlo, nenápadne a dokonca oklamala aj bezpečnostnú kameru. Informoval Mirror.co.uk. Na páse, kam ľudia musia odovzdať všetky svoje veci na röntgenovú kontrolu, vybrala turistke z vrecka 4 000 čínskych jenov (510 eur), krátko po tom ako sa majiteľka peňazí vzdialila. Vedľa Busakorn stál celý rad ďalších cestujúcich, ktorí si však nič nevšimli, dokonca ani ochrankári za kamerami nezočili nič podozrivé.

 

Okradnutá žena zistila, že jej chýbajú peniaze, keď sedela na lavičke a čakala na svoj let. Upovedomila letiskovú stráž a tá následne skontrolovala kamery aj vrecká zamestnankyne, s ktorou obeť prišla do kontaktu. V jej uniforme našli všetky ukradnuté bankovky a rozložili ich na stôl.

 

 

Busakorn, ktorá pracovala na letisku dva roky, sa priznala a bola obvinená. Zároveň tvrdila, že to bolo prvýkrát, čo sa dopustila trestného činu, no nikto jej neverí. Šéf letiska Kittipong Kittikajorn dal skontrolovať všetky kamerové záznamy, aby sa zistilo, či neokradla viacerých. V tomto prípade boli obeti peniaze vrátené.

 

img

Foto: Viral Press

 

"Veríme, že mohlo dôjsť k ďalším krádežiam, pretože to urobila veľmi profesionálne. S rukami manipulovala rýchlo a vedela, ako sa vyhnúť kamerám. Zhromaždíme všetky dôkazy a bude stíhaná,“ vysvetlil ďalší postup.

 

Nedávno sme písali o cestujúcej, ktorá odmietla opustiť svoju batožinu a vliezla do röntgenového prístroja spolu s ňou. Vtedy bola všetkým na smiech, ale teraz je jej konanie celkom pochopiteľné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies