VIDEO Lesnarov návrat po 5 rokoch do UFC

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 15:20 • 2 min
VIDEO Lesnarov návrat po 5 rokoch do UFC

LAS VEGAS - Zatiaľ sa o tom šepkalo iba v zákulisí, keď sa na to pýtali vedenia UFC všetko popierali. Stanica ESPN nasmerovala otázku priamo na Dana White-a, ale on informáciu popieral. Napriek všetkému však novinár Ariel Helwani na Twitteri písal o tom, že má správu od dôveryhodných zdrojov o návrate bývalého šampióna ťažkej váhy.

slovakia

left justify in out

Tvrdenie novinára tak naštvalo vedenie UFC, že bol z galavečera UFC 199 vyprevadený bezpečnostnou službou. Hovorí sa o tom, že dostal doživotný zákaz vstupu na všetky podujatia organizované UFC. Ariel Helwani je jeden z najznámejších novinárov a propagátorom MMA a UFC v USA.

 

Dôvod jeho vyhodenia z galavečera je už známy. V jednej z prestávok na UFC 199 predstavili obecenstvu promo video na UFC 200, kde sa prezentovali Jones, Aldo, Edgar Cormier a na konci sa ukázal aj Lesnar. Takže Helwani mal pravdu a v podstate prezradil tajomstvo s ktorým chcelo UFC prekvapiť. Takže je to oficiálne, legendárny Brock Lesnar sa zasa predstaví v UFC. V UFC má iba 7 zápasov z ktorých 3 prehral a 4 vyhral, no predsa patrí k najznámejším tváram UFC a MMA celkovo.

 

Brock Lesnar sa teda predstaví na UFC 200 v Las Vegas v Nevade 9. júla. Jeho súperom bude Mark Hunt, 42 ročný ťažký kaliber z Nového Zélandu so skóre 12 výhier 10 prehier. V posledných štyroch zápasoch prehral dvakrát a to proti aktuálnemu šampiónovi váhy Stipe Miocicovi a bývalému šampiónovi Fabriciovi Werdumovi. Posledné dve víťazstvá má proti Antoniovi Silvovi a Frankovi Mirovi. Je sa teda na čo tešiť, UFC 200 bude nadupané s tými najväčšími hviezdami.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies