VIDEO Leonardo DiCaprio takmer zabudol svojho vytúženého Oscara v bare

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 13:39 • 2 min
VIDEO Leonardo DiCaprio takmer zabudol svojho vytúženého Oscara v bare

LOS ANGELES – Tak dlho na neho čakal, a potom ho takmer zabudol v bare. Reč je o Leonardovi DiCapriovi a jeho soške Oscara, ktorého získal v kategórii najlepší mužský herecký výkon za film Revenant.

slovakia

left justify in out

Na afterpárty po galavečeri bol natoľko zaneprázdnený alkoholom, gratuláciami a objímaniami, že na svoju vytúženú sošku úplne zabudol. Keď z párty odišiel a sadol do auta, soška ho príliš nezaujímala.

 

Na videu, ktoré zverejnil Vanity Brands na YouTube je vidieť, ako mu do auta niekto jeho sošku priniesol. Na druhý deň ráno by bol pravdepodobne veľmi nahnevaný, keby zistil, že sošku doma nemá.

 

 

Leonardo DiCaprio získal Oscara za svoj výkon vo filme Revenant. "Revenant Zmŕtvychvstanie je produktom neúnavnej snahy neuveriteľného štábu a hercov, s ktorými som pracoval. Ako prvý je to môj brat v tomto snažení, pán Tom Hardy. Tom, tvoj úžasný talent pred kamerou môže prekonať iba tvoje priateľstvo mimo kamier. Pán Alejandro Iňárritu, ako sa história kinematografie vyvíja, ty si si v uplynulých dvoch rokoch do nej prerazil svoju stopu. Máš neskutočný talent. ... A nakoniec chcem povedať toto: Nakrúcanie Revenanta bolo o vzťahu človeka k prírodnému svetu, svetu, ktorý sme všetci vlani pocítili ako najhorúcejší rok od začiatku monitorovania teploty. Náš štáb sa musel presunúť na južný cíp tejto planéty, len aby sme našli sneh. Klimatická zmena je skutočnosť a deje sa práve teraz. Je to tá najnaliehavejšia hrozba, ktorej čelíme, a preto musíme postupovať spoločne a prestať prokrastinovať. Musíme podporovať lídrov na celom svete, ktorí nezastupujú veľké korporácie a veľkých znečisťovateľov životného prostredia, ale tých, ktorí hovoria v mene ľudskosti, pôvodných obyvateľov a miliárd a miliárd chudobných ľudí, ktorých sa tieto zmeny dotknú najviac, v mene našich detí a tých, ktorých hlasy umlčala politika chamtivosti. Neberme túto planétu ako samozrejmosť. Ja dnešný večer neberiem ako samozrejmosť. Veľmi pekne vám ďakujem," povedal Leonardo DiCaprio v ďakovnej reči.

 

 

DiCaprio má na konte šesť nominácií na Oscara, pričom tú poslednú za výkon v spomínanom filme Revenant Zmŕtvychvstanie premenil na víťazstvo. Za túto snímku, rovnako ako za filmy Letec (2004) a Vlk z Wall Street (2013), získal Zlaté glóbusy. Zahral si tiež vo filmoch Pláž (2000), Gangy New Yorku (2002), Chyť ma, ak to dokážeš (2002), Na druhej strane (2006), Krvavý diamant (2006), Pavučina lží (2008), Počiatok (2010), Prekliaty ostrov (2010), J. Edgar (2011), Divoký Django (2012) alebo Veľký Gatsby (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona