VIDEO Leonardo DiCaprio prijal ľadovú výzvu od Davida Beckhama, daroval 100-tisíc!

NETKY.SK • 27 August 2014, 15:47 • 2 min
VIDEO Leonardo DiCaprio prijal ľadovú výzvu od Davida Beckhama, daroval 100-tisíc!

EDMONTON – Ľadová výzva zasiahla takmer celý svet a podstúpili ju aj svetové osobnosti. Zaradil sa medzi ne aj herec Leonardo DiCaprio, ktorý daroval aj 100-tisíc dolárov.

slovakia

left justify in out

Herec video zverejnil na svojom Facebooku. „Dobrý deň od jazera Athabasca. Našli sme si chvíľku, aby sa sa pričlenili k hnutiu Ice Bucket Challenge na podporu Asociácie ALS. Môj priateľ Náčelník Adam, ktorý reprezentuje etnickú skupinu Chipewyanov vyzýva Dava Collyera, prezidenta Kanadskej asociácie výrobcov petroleja, Náčelník Courtoreille, ktorý reprezentuje národ od Mikisew Cree, vyzýva Marka Littlea zo spoločnosti Suncor Canada a Prezident Clubu Sierra Michael Brune vyzýva šéfa firmy Shell Bena van Beurdena,“ uviedol DiCaprio na Facebooku.

 

„A ja? Okrem príspevku na charitu, vyzývam kanadského premiéra Stephena Harpera,“ dodal herec. Všetci štyria následne dostali ľadovú sprchu. Leonardo DiCaprio ukázal veľké srdce, pretože venoval 100-tisíc dolárov na výskum ALS.

 

 

Vlk z Wall Street bol vyzvaný bývalým futbalistom Davidom Beckhamom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona