VIDEO Len pre silné povahy: Zápasník mu v klietke zlomil sánku brutálnym chvatom

NETKY.SK • 10 Február 2016, 11:18 • 2 min
VIDEO Len pre silné povahy: Zápasník mu v klietke zlomil sánku brutálnym chvatom

LAS VEGAS – Zmiešané bojové umenie MMA (Mixed Martial Arts) je veľmi tvrdý šport. Toto video je toho dôkazom.

slovakia

left justify in out

Ruchové mikrofóny zachytili ako UFC zápasník Misha Cirkunov doslova rozdrvil sánku Alexovi Nicholsonovi, keď sa ho pokúsil uškrtiť.

 

Dvadsaťpäťročný Nicholson to ihneď odklepal a s bolestnou grimasou si držal sánku, zatiaľ čo jeho súper sa tešil z víťazstva.

 

 

Nicholson iba deň predtým požiadal o ruku svoju priateľku. Prehra s Cirkunovom bola jeho druhá v kariére. Jeho sánka sa zlomila na mieste, kde ju mal zlomenú aj po svojom poslednom zápase.

 

„Bol to najlepší víkend v mojom živote. Beriem si svoju najlepšiu priateľku a bojoval som na veľkom pódiu. Úžasný zážitok. Nie som spokojný so svojím výkonom a moja sánka sa zlomila na tom istom mieste, kde minule. Zahojí sa a budem späť,“ napísal Nicholson na Instagrame.

 

 

 

Po zápase na akcii s názvom UFC Fight Night 82 sa k incidentu vyjadril aj Cirkunov. „Počul som ako to prasklo a ihneď to odklepal. Som šťastný, že som vyhral a zároveň som prekvapený, že som mu zlomil sánku,“ povedal Cirkunov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies