VIDEO Len 8-ročný chlapec si založil pekáreň, aby svojej mame kúpil lepší dom

NETKY.SK • 16 September 2016, 17:00 • 2 min
VIDEO Len 8-ročný chlapec si založil pekáreň, aby svojej mame kúpil lepší dom

KALIFORNIA – Aj malé deti občas prekvapia veľkými činmi, ktoré na svete zanechajú stopu.

slovakia

left justify in out

Väčšina detí pýta od rodičov vreckové pre vlastné potešenie, sladkosti a hračky. Ale 8-ročný Jalen z Kalifornie má iné ciele. Otvoril si vlastnú pekáreň z nevšedného dôvodu - chce svojej mame kúpiť nový dom, v ktorom by mohli byť šťastní.

 

O tom, že to celé berie celkom vážne svedčí aj to, že si vyrobil vlastnú uniformu a založil internetovú stránku pre svoj malý podnik.

 

Jalen pre ABC News tiež prezradil, že v pekárni vidí aj príležitosť do budúcnosti. Dúfa, že časom kúpi vysnívaný dom, v ktorom by s mamou „zbierali pekné spomienky,“ a tiež by uvítal väčšiu kuchyňu, aby jeho biznis mohol rásť.

 

Malý Jalen je na svoju mamu veľmi hrdý a označil ju za najlepšiu mamu na svete. Vraj práve ona ho inšpirovala k naštartovaniu podnikateľskej činnosti.

 

img

Jalenova mama je na syna veľmi pyšná

 

Jalen sa ale na pekára iba nehrá. Napriek jeho nízkemu veku dokáže upiecť najrôznejšie pochutiny ako napríklad banánový chleba a cukrovinky z arašidového masla. Jeho tvrdá práca neostala nepovšimnutá a jeden veľkorysý človek mu daroval rúru, aby mohol rozšíriť svoju výrobu.

 

Aj vďaka takýmto príbehom je svet občas aspoň na chvíľu krajší.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies