VIDEO: Lekári šokovaní Rooneyho zranením. Môže byť mimo hru až dva mesiace

NETKY.SK • 27 August 2012, 14:37 • 2 min
VIDEO: Lekári šokovaní Rooneyho zranením. Môže byť mimo hru až dva mesiace

VIDEO Lekári šokovaní Rooneyho zranením. Môže byť mimo hru až dva mesiace - Futbal MANCHESTER – Wayne Rooney utrpel také hrôzostrašné zranenie v sobotňajšom zápase proti Fulhamu (Man Utd vyhral 3 2), že šokovalo aj chirurgov.

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER – Wayne Rooney utrpel také hrôzostrašné zranenie v sobotňajšom zápase proti Fulhamu (Man Utd vyhral 3:2), že šokovalo aj chirurgov. Ošetrenie Rooneyho stehenného svalu si vyžiadalo niekoľko desiatok stehov. Kvôli operácii hlbokej rany na stehne by Rooney mohol byť mimo hru až dva mesiace.

Rana, ktorú spôsobil útočník Fulhamu Hugo Rodallega svojimi štupľami, bola hlboká až po stehennú kosť a vyžiadala si operáciu v celkovej anestézii. Útočníkovi najprv museli zošiť stehenný sval a následne aj ranu. Následne strávil noc v nemocnici a v nedeľu ho prepustili domov.

Anglický reprezentant tak bude chýbať svojmu tímu aj v kvalifikácii na Majstrovstvá sveta 2014 proti Moldavsku a Ukrajine. Rooney bude potrebovať nejaký čas na zotavenie z celkovej anestézie a potom bude musieť prejsť rehabilitáciou ako sa bude zranenie hojiť.
V drese Červených diablov bude určite chýbať v zápasoch proti Southamptonu a Wiganu, a absencia sa môže natiahnuť aj na prvé zápasy skupinovej fázy Ligy majstrov a dôležité ligové zápasy proti Liverpoolu a Tottenhamu.

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=BkDnmDuGehk"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies