VIDEO Lalkovič v nominácii na gól sezóny, po zranení môže hrať

NETKY.SK • 4 Apríl 2014, 14:05 • 2 min
VIDEO Lalkovič v nominácii na gól sezóny, po zranení môže hrať

LONDÝN - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov a hráč treťoligového anglického mužstva FC Walsall Milan Lalkovič má až trojnásobnú účasť v ankete o najkrajší gól sezóny.

slovakia

left justify in out

Jeho súčasný klubový zamestnávateľ spustil na internetovej stránke hlasovanie a figuruje tam dovedna desať nominácii. V prípade 21-ročného košického rodáka (nar. 9. decembra 1992) vybrali dve krásne gólové strely ako aj jeho brilantnú asistenciu na presný zásah spoluhráča Brendyho na pôde tímu Notts County. "Som rád, že moje góly sa páčia fanúšikom. Snáď s niektorým aj uspejem," uviedol Lalkovič pre webstránku svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency, ktorému môžu jeho fanúšikovia pomôcť hlasovaním na link www.saddlers.co.uk.

 

Kmeňový hráč FC Chelsea, ktorý je na hosťovaní vo Walsalle do konca sezóny 2013/2014, chýbal pre zranenie v ostatnom stretnutí tretej najvyššej anglickej súťaže 29. marca doma proti Shrewsbury Town (1:0). "V týždni predtým ma vyradil z hry ľavý zadný stehenný sval. Požiadal som o pomoc FC Chelsea, kde je skvelé medicínske centrum a najmä môj zdravotný stav tam dokonale poznajú. Strávil som týždeň v Londýne, kde sa ma ujal španielsky lekár, ktorý predtým pôsobil v Šachtare Doneck," informoval Milan Lalkovič, ktorý už bude k dispozícii na najbližší duel League One - v sobotu 5. apríla o 16.00 h na trávniku mužstva Port Vale. "Po spomenutej liečbe v Londýne sa cítim výborne. Sval je v poriadku, takže vo štvrtok som už mohol trénovať so spoluhráčmi z Walsallu," dodal ´Miňo´ Lalkovič, ktorý okrem Walsallu hosťoval z FC Chelsea aj v ďalších troch kluboch (Doncaster Rovers, ADO Den Haag, Vitória Guimaraes). 

 

Klubu z Bescot Stadium Walsallu momentálne patrí v tabuľke ôsma priečka s 58 bodmi, na 6. miesto zaručujúce účasť v play-off o postup do druhej najvyššej súťaže má päťbodové manko. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies