VIDEO Lajčák otvoril rokovania slovenských veľvyslancov, diplomaciu chce perfektne pripraviť na dynamické procesy v EÚ

NETKY.SK • 6 Júl 2017, 14:02 • 2 min
VIDEO Lajčák otvoril rokovania slovenských veľvyslancov, diplomaciu chce perfektne pripraviť na dynamické procesy v EÚ

BRATISLAVA - Od porady veľvyslancov a vedúcich zastupiteľských úradov SR v krajinách Európskej únie minister zahraničných vecí Miroslav Lajčák očakáva, že si veľvyslanci medzi sebou a aj so zamestnancami ministerstva vymenia názory na fungovanie Európskej únie, budúcu podobu jadra, spoločnú zahraničnú a bezpečnostnú politiku či brexit.

slovakia

left justify in out

V EÚ totiž pokračuje celý rad procesov, ktoré ovplyvňujú a budú priamo ovplyvňovať život našich občanov. Vyplýva to zo slov ministra zahraničných vecí Miroslava Lajčáka na dnešnom brífingu v Bratislave k téme porady veľvyslancov. Prízvukoval, že ďalšie dianie sa bude bytostne týkať každého jedného z nás. Preto sa chce uistiť, že slovenská diplomacia bude na rokovania perfektne pripravená. Tento rok sa na diskusii zúčastní aj čerstvo zvolený írsky minister zahraničných vecí Simon Coveney, ktorý vystúpi zajtra. Viac vo Videu.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies