VIDEO Lady Gaga ako ste ju ešte nevideli, v novom filme vyzerá normálne!

NETKY.SK • 7 Jún 2018, 17:59 • 2 min
VIDEO Lady Gaga ako ste ju ešte nevideli, v novom filme vyzerá normálne!

Fanúšikovia nedočkavo čakajú na najnovšiu verziu legendárneho filmu "A Star Is Born" v hlavnej úlohe s Bradleym Cooperom a Lady Gagou. Tvorcovia len včera zverejnili prvý oficiálny trailer, ktorý rozvášnil davy.

slovakia

left justify in out

img

Lady Gaga a Bradley Cooper

Foto: SITA

 

Všetci boli zvedaví najmä na to, ako vo filme bude vyzerať Lady Gaga. Tá je totiž známa extravagantnými úpravami svojho telesna.

 

Film sa zameriava na hudobníka Jacksona Mainea (Cooper) a umelkyňu Ally (Gaga), ktorá sa snaží preraziť navzdory rôznym problémom. Po stretnutí s hviezdnymi hudobníkmi Maine presvedčí Ally, aby konečne naplnila svoje sny so spevom. Avšak, ako sa Allyna kariéra začne rýchlo rozbiehať, Maineovi vnútorní démoni začnú zničiť ich vzťah, ktorý sa v priebehu filmu mení rôznymi spôsobmi.

 

Film "A Star Is Born" je štvrtým opakovaním známeho príbehu, ktorého prvá pôvodná verzia bola natočená v roku 1937 s Janet Gaynorovou, druhá verzia v roku 1954 s Judy Garlandovou a tretí remake v roku 1976 v hlavnej úlohe s Barbrou Streisand a Krisom Kristoffersonom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies