VIDEO Laci Strike oslávi 40. narodeniny tancom v SND

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 20:00 • 2 min
VIDEO Laci Strike oslávi 40. narodeniny tancom v SND

BRATISLAVA - Priaznivci hiphopového tanečného divadla a zároveň návštevníci našej prvej divadelnej scény sa môžu tešiť na výnimočný večer.

slovakia

left justify in out

Obľúbené predstavenie Julio a Romea bude mať v stredu 9. apríla v historickej budove SND slávnostnú atmosféru. Vyhľadávaný tanečník a choreograf Laci Strike totiž v tento deň oslávi okrúhle životné jubileum – 40. narodeniny - a to priamo na národnom javisku.
     

Julio a Romea patrí medzi úspešné predstavenia. Vysoký záujem potvrdzuje aj návštevnosť viac ako 6800 divákov, ktorí si doposiaľ nedali ujsť už 15 predstavení na doskách našej prvej scény.
     

Tanečná formácia Strike Force 1 a jej frontman Laci Strike opäť predvedú strhujúce pohybové kreácie, aby originálne vyrozprávali divákom ľúbostný príbeh Júlie a Romea, no trochu naruby, čo predznačuje obrátený názov Julio a Romea.
     

Fanúšikovia Laciho Strika tak majú jedinečnú príležitosť užiť si spolu s ním jeho narodeninový večer a osobne mu pogratulovať k štyridsiatke. Vstupenky na predstavenie Julio a Romea sú v predaji v pokladniciach SND, na predajnom mieste v OC Eurovea a on-line na webovej stránke snd.sk. TASR informoval PR manažér SND Branislav Šanta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies